Bemötande inom Färdtjänst

Hej,
mitt namn är Anna Westerberg.

Eftersom Färdtjänstens formulär i vanlig ordning är ur funktion på grund av tekniskt fel, mailar jag in min anmälan och hoppas att få svar!

Lördagen den 5 november var jag bjuden på middag med min familj.

Eftersom det var just Alla helgons dag förbeställde jag återresan tillbaka. Klockan tickade och min resa tillbaka hem till mig skulle gå kl 21.00.

Middagen drog ut på tiden, vilket den ofta gör när man har trevligt och vill umgås!

När kl är 20.30 ser jag att bilen har kommit, men eftersom jag vill fortsätta att njuta ignorerar jag den och som alltid när jag har ett möte stänger jag av telefonen för att kunna vara här och nu!

När klockan var 20.55 sätter jag på telefon och ser att chauffören har ringt, så jag ringer tillbaka.

Då istället för att meddela mig, kunden, att taxin är på plats, så får jag en utskällning, för att jag inte har svarat när han ringde!

Jag förstår att han kanske hade bråttom, men det är väl inte kunden som ska stressa och få middagen förstörd för att chauffören vill komma iväg tidigare, vad är det för bemötande!?

Med Vänlig Hälsning

Anna

Författare: regionsbloggen

DHR Region Stockholm omfattar hela Stockholms län. Inom regionen finns för närvarande tio avdelningar från Nynäshamn-Haninge i söder till Norrtälje i norr. Avdelningarna bevakar de primärkommunala frågorna som skola, tillgänglig miljö och liknande. Inom regionens ansvarsområde ligger bevakning av regions- och länsfrågor som till exempel arbetsmarknad, vård, habilitering, rehabilitering, kollektivtrafik och färdtjänst. Medlemmar med nedsatt rörelseförmåga ska ha ett avgörande inflytande som återspeglas i styrelser och andra beslutande organ.

En tanke på “Bemötande inom Färdtjänst”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: