Ett kafé, där jag för tre månader sedan var välkommen, men inte nu

Det var en solig dag i mars, rättare sagt lördagen den 5 mars 2022. En sådan dag då man känner att våren är på ingång och man vill göra något lite extra…

Och ja, solen lurade ut mig, men det var riktigt kallt!

Jag åkte in till stan, började i Kungsträdgården, där de håller på med några arbeten. Sedan gick jag mot slottet och njöt i solen och såg svanar med sina ungar nedanför operan och där och då stod tiden stilla, tänk det kommer en vår och sommar även i år!

Magen började kurra, så jag siktade in mig på Stadsmissionens kafé på Stortorget i Gamla stan, ett kafé, där jag har varit många gånger innan, bland annat innan jul!

Jag och en väninna, som också använder permobil, brukar gå dit efter den traditionsenliga julmarknaden på Stortorget.

När vi var där i julas berättade hon att hon hade hört att kaféet skulle stänga, eller åtminstone byta ägare, så det var förmodligen fallet nu, jag kom inte in!

Och ja, eftersom jag har Personlig Assistent, gick hon in och frågade om de hade ramp, men svaret blev NEJ! Jag hoppas verkligen att de kommer underfund med att om de skaffar en ramp, så kommer de att få fler kunder!

Vid pennan

Anna Westerberg

Författare: regionsbloggen

DHR Region Stockholm omfattar hela Stockholms län. Inom regionen finns för närvarande tio avdelningar från Nynäshamn-Haninge i söder till Norrtälje i norr. Avdelningarna bevakar de primärkommunala frågorna som skola, tillgänglig miljö och liknande. Inom regionens ansvarsområde ligger bevakning av regions- och länsfrågor som till exempel arbetsmarknad, vård, habilitering, rehabilitering, kollektivtrafik och färdtjänst. Medlemmar med nedsatt rörelseförmåga ska ha ett avgörande inflytande som återspeglas i styrelser och andra beslutande organ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: